Båstad Beauty  
Skönhetssalong  och Utbildningar

Hifu och Liposonic

Ultraljuds lyftet, som har många namn; Ultherapy, Ultraformer, Ulthera, Ultralift m.fl. Ultherapy som marknadsförs som originalet i USA men i Europa och Asien har tekniken som b.la kallas för MMUF/HIFU redan funnits några år. MMFU står för mikro- och makrofokuserat ultraljud, HIFU står för High Intensity Focused Ultrasound.

Hur fungerar det?

Den enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer. Under denna behandling används ultraljudsenergi för att stimulera SMAS, hudens djupa lager som stöder huden. På så sätt skapas en upplyftande, uppstramande effekt och stimulerar samtidigt huden att producera kollagen.

Vad ska man tänka på innan behandlingen?
Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner då detta gör att blåmärken kan uppstå.

Vad ska man tänka på efter behandlingen?
Använd inte smink på huden under de närmaste 12 timmarna. Tvätta inte ansiktet med varmt vatten eller någon form av tvål på 24 timmar.Hållbarhet, hur länge håller det?
Kunden kan uppleva en initial effekt, men i slutändan kommer lyftet och uppstramningen ske under ca 3 månader, då kollagenet förnyas och byts ut mot nytt starkare kollagen.

Förbättringar kan visas upp till 6 månader efter behandlingen.
Hifu är perfekt för att lyfta bryn/panna, käklinje och hals, dekolletage, ansiktslyft. samt ge en övergripande hudåtstramning och föryngring.

  • Icke-invasiv

  • Ingen downtime

  • Passar alla åldrar, både män och kvinnor

  • Omedelbart resultat efter en behandling

Finns det några biverkningar?
Med HIFU Ansiktslyft finns få biverkningar. De biverkningar som kan uppstå är rodnad och ömhet i huden på det behandlade området. Detta går över inom 1–3 dagar.Hifu Liposonic

En fettreducerande maskin för att punktera fettceller med hjälp av ultraljud. Fettet samlas upp i lymfan som du sedan kissar ut


boka gratis konsultation på bokadirekt